دسته‌بندی نشده

شکلات صبحانه نوتلا Nutella

شکلات صبحانه نوتلا Nutella

شکلات صبحانه نوتلا Nutella

نوتلا، همان شکلات صبحانه های خوشمزه و پرطرفدار و البته کمی تا قسمتی گران. فرانسوی ها بیشتری مصرف کننده های نوتلا در دنیا هستند و حدود 75 درصد خانواده ها مشتری دائم این شکلات صبحانه ها محسوب می شوند

تولد نوتلا به بیش از 65 سال پیش برمی‌گردد. در سال 1946 میلادی، پیترو فررو کلوچه‌پز ایتالیایی، خمیری خوشمزه برای مالیدن روی نان تهیه کرد. در آن زمان که کاکائو نایاب بود، فررو از ترکیب فندق با کاکائو و کره‌ی کاکائو و غیره استفاده کرد. در سال 1959 شعبه‌ی فررو فرانس در نورماندی تأسیس شد و دو سال بعد این کارخانه موفق شد شکلات صبحانه‌ای تولید کند که شبیه به همین شکلات صبحانه‌های امروزی بود. در سال 1964 فررو اولین شیشه‌ی نوتلا را در ایتالیا به بازار داد که به سرعت در سرتاسر جهان معروف شد. از آن زمان شکلات صبحانه‌ی نوتلا به محصول مورد علاقه‌ی میلیون‌ها کودک و البته بزرگسال در سرتاسر جهان تبدیل شد

فواید و نقاط قوت نوتلا Nutella

این کلمه از دو واژه‌ی Nut به معنای فندق و ella حرف تعریف برای کلمات مونث در زبان ایتالیایی تشکیل شده است. نوتلا مزایای زیادی دارد و محبوب میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا محسوب می‌شود. از مزایای این شکلات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد

— طعم بی‌نظیری دارد که همه را شیفته می‌کند. فرقی نمی‌کند بچه باشید یا بزرگسال. کافی است یک‌بار این شکلات صبحانه را امتحان کنید تا طعم آن برای همیشه زیر دندانتان بماند.

 

— علاوه بر طعم بی‌نظیر، ظاهر مناسبی دارد و شیشه‌ی آن به راحتی قابل‌حمل است. در نتیجه برای جاسازی در سبد پیک‌نیک و مسافرت دچار مشکل نخواهید شد.

 

— از نظر ارزش غذایی حاوی مواد معدنی مختلفی مانند فسفر و منیزیم بوده و سرشار از برخی ویتامین‌ها به خصوص ویتامین B12 و ویتامین E می‌باشد. دو برش نان تست به همراه یک لایه از این شکلات می‌تواند حدود 21 درصد از نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین E را تامین کند. این شکلات همچنین حاوی آهن و عناصر مغذی دیگر نیز هست.

 

2 قاشق غذاخوری نوتلا 4 درصد نیاز روزانه به آهن و 4 درصد نیاز روزانه به کلسیم را تامین می‌کند. آهن به بدن کمک می‌کند که گلبول‌های قرمز تولید کند و برای سلامتی سیستم ایمنی بدن لازم است. کلسیم نیز حافظ سلامتی دندان‌ها و استخوان‌هاست و همچنین وظیفه کمک‌رسانی و تنظیم فشارخون را بر عهده دارد. نتایج پژوهشی که مرکز پزشکی دانشگاه ماری لند ایالات‌متحده‌ی آمریکا انجام داده است نشان می‌دهد که مصرف کلسیم کافی خطر احتقان در سلول‌های مغزی و همچنین سرطان روده را کاهش می‌دهد.

 

نوتلا برای افراد لاغر مفید است. افرادی که می‌خواهند کمی چاق شوند لازم است که میزان کالری دریافتی روزانه‌اش را افزایش دهد. بهتر است این افزایش کالری با مصرف مواد غذایی سالم و مناسب باشد. نوتلا که هر 100 گرم آن حاوی 541 کیلوکالری است می‌تواند برای این افراد مفید باشد. در واقع هم فال است و هم تماشا. هم از طعم بی‌نظیر آن بهره‌مند می‌شوند و هم کالری مورد نیازشان را دریافت می‌کنند.

ثبت روز جهانی نوتلا!

سارا روسو، یک وبلاگ‌نویس ایتالیایی- آمریکایی و طرفدار نوتلا، تصمیم گرفت یک روز از سال را به خوراکی موردعلاقه‌اش اختصاص دهد؛ و از طرفداران نوتلا در سراسر جهان دعوت کرد در تاریخ 5 فوریه 2007 به یکدیگر بپیوندند. از آن زمان تاکنون، روز جهانی نوتلا به‌عنوان فرصتی برای جشن‌گرفتن و معرفی نوتلا به مردم بود

عصر شبکه‌‌های اجتماعی فرا رسید و اینترنت تبدیل به جایی برای به‌ اشتراک‌گذاشتن علایق و صحبت درباره آن‌ها شد. صفحه جهانی Facebook نوتلا، پس از تنها یک سال مدیریت رسمی فررو، 10 میلیون طرفدار پیدا کرد.

رقیب های شکلات نوتلا

برند آلبنی (Ulker Albeni)

آلبنی، یکی از برندهای زیرمجموعه اولکر است که از قرار دادن لایه های بیسکوییت و کرم کاراملی تولید می شود و در نهایت با روکش کاکائو، پوشانده می شود . اولکر آلبنی، مزه شیرینی دارد و به خاطر کیفیت بالایش، طرفداران زیادی هم دارد

برند هوبی (Hobby)

شکلات هوبی، یکی از شکلات های نوستالژیک است که ما ایرانی ها با طعم و مزه اش، خاطره داریم. وجود تکه های فندق در میان کاکائوی این شکلات، طعم متفاوت تر کرده و هوبی را به یکی از بهترین برندهای شکلات ترکیه تبدیل کرده است

برند اولکر (Ulker)

یکی از محبوب ترین و معروف ترین برندهای شکلات در ترکیه، اولکر است. اولکر از سال 1944 میلادی شروع به فعالیت کرده است و محصولاتی  مانند انواع بیسکوییت، شکلات، کوکی، کراکر و… را تولید می کند. اولکر این روزها، یکی از بزرگترین تولید کنندگان صنایع غذایی در ترکیه است که برندهای زیادی را به وجود آورده است. مترو، چیکولاتا، کوکو استار، چوکو کرم، هوبی، آلبنی و… از جمله برندهای زیرمجموعه اولکر هستند. انواع شکلاتهای مغزدار پسته ای، فندقی و شکلات تلخ اولکر با کیفیت عالی در این کارخانه تولید می شوند. محصولات تولید شده در کارخانه های اولکر به بیش از 110 کشور صادر می شود. سود حاصل از فروش شکلاتهای برند اولکر، نیمی از سود فروش کل شکلاتهای ترکیه را تشکیل می دهد. یعنی می توان گفت که نیمی از بازار، در دستان قدرتمند این برند است

شکلات صبحانه میلکا Milka

شکلات صبحانه میلکا با طعم فندق، تهیه شده از بهترین و با کیفیت ترین مواد لبنی میباشد که یکی از انواع شکلات مایع پرطرفدار و خوشمزه است

طعم فوق العاده این محصول طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و در بین تمام سنین محبوب می‌باشد.مناسب برای صبحانه و میان وعده، تهیه شده از مواد لبنی درجه یک، مناسب برای هدیه و کادو، خوش طعم و خوشمزه،پرانرژی و مقوی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *